ANTALYA / DÖŞEMEALTI - Kovanlık İlkokulu

Kovanlık İlkokulu

Kovanlık Köyü/ Döşemealtı/ ANTALYA
Vizyon
Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
Misyon
Kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.
İLBAP İlçe birinciliği (Okul Bazında). İlde 8. sınıflarda 50. sırada.
Kütüphane Kitap Sayısı :2055
KLİMA
Ulaşım
İl merkezinden (Otogar,Fakülte,Meltem,Yüzüncü yıl,Güllük,Çallı,Özdilek,Fatih güzergahından) 86 numaralı şehir içi dolmuş ile okulumuzun önüne kadar ortalama 1 saatte ulaşım imkanı vardır.
Yerleşim Yeri
Kovanlık mahallesi,Antalya istikametinden gelirken Organize Sanayii bölgesini geçtikten sonra,AKSA Doğalgaz Santralinden 500 metre sonra sağdadır.
Antalya il merkezine 30 km, Döşemealtı ilçe merkezine 15 km uzaklıktadır.